menu

A lézeres szőrtelenítés növeli a bőrrák kockázatát?

2021.09.23. Csütörtök

Az egyik leggyakoribb kérdés, ami nem is csoda hiszen egészségünk megőrzése kiemelkedően fontos dolog az életben.

A lézeres szőrtelenítés növeli a bőrrák kockázatát?

A Földünket védő sztratoszféra elvékonyodása következtében ózonlyukak keletkeznek és a Nap ultraibolya (UV) A és B sugárzó egységeit nagy mértékben átengedik. Napjainkban egyébként Ausztrália lakosai vannak kitéve leginkább ennek a veszélynek.
A bőrráknak 3 leggyakoribb formája van:

- Basalima melynek kialakulását leginkább az UV sugárzás befolyásolja viszont könnyen gyógyítható de gyakorta kiújul ezért rendszeres után követést igényel.
-Spinalioma mely nem kizárólag a napfénynek kitett területeken alakulhat ki de itt is jelentős szerepe van az UV sugárzásnak, megjelenésükben kémiai anyagok (pl. kátrány) és Human papilloma vírus (HPV) is szerepet játszhatnak. Kezelési módja műtét vagy sugárkezelés.
-Melanoma mely festék tartalmú sejtjeink (anyajegyeink) rossz indulatú burjánzása.

A kérdésre a válaszunk pedig egyértelműen nem.
Ez idáig semmilyen kutatás, vizsgálat sem egyéb specifikáció nem mutatott a felé hogy bármi alapja lenne ennek a mítosznak.
A Dióda lézer nem bocsált UV sugarakat a testre, de semmilyen más káros sugárzás nem éri testünket a kezelés folyamán.
Ha le szeretnénk egyszerűsíteni a lézer fény definícióját akkor azt mondhatnánk, hogy a lézer egy összetartott (koncentrált) FÉNYsugár.


Zeon Triplewave Optima Dióda Lézeres szőrtelenítő gépünk FDA, CE sőt még a méltán neves német TÜV által is bizonyítottan biztonságos és hatékony gép.
Ezek a szervezetek alaposan és minden tudományos szempontból megvizsgálják, hogy milyen mechanikai szerkezethez adják a nevüket, ők a népesség érdekeit képviselik, óvnak mindannyiunkat és felelnek a biztonságunkért.

Bízunk benne, hogy mindenki számára megnyugtató választ tudtunk adni.
Még több gyakran ismételt kérdésre választ kaphatsz a  – Jó tudni--  oldalunkon.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás