menu

Hosszas és alapos felkészülés után Januárban végre megnyitunk!

2021.12.02. Csütörtök

Talán sokan nem is gondolátok, milyen régóta készülődünk a háttérben és milyen elszántsággal vetettük bele magunkat minden területen a tanulásba és fejlődésbe.

Hosszas és alapos felkészülés után Januárban végre megnyitunk!

Mikor a szalon ötlete megszületett még sejtelmünk sem volt hogy tudásszomjunk, precizitásunk és az álltalunk megálmodott szolgáltatással kapcsolatos igény szintünk mennyi időt és energiát fog  felemészteni a felkészülésünk során.
Közel egy éve készülődünk a háttérben, szakmai képzésekkel és workshoppokkal  folyamatosan fokozva szaktudásunkat, illetve a szalon minden szegletében igyekeztünk az álltalunk nyújtani kívánt színvonalat szintén megjeleníteni.
Azzal már az első pillanattól fogva tisztában voltunk, ahhoz amit mi szeretnénk létrehozni,  elengedhetetlenek a profi gépek.

Nagy körültekintéssel választottunk egy olyan orvos esztétikai diódalézert melyet a legmodernebb Triplewave technológiával fejlesztettek ki. Ez annyit jelent hogy míg a hagyományos diódalézer egyszerre egy hullámhosszal tud kezelni, addig a Triplewave 3 hullámhosszt alkalmaz egy időben egy helyen a különböző mélységben fekvő szőrtüszők és más-más színű szőrszálak hatékony kezelésének érdekében.
Ez által jóval hatékonyabb szolgáltatást tudunk nyújtani, mint pár évvel ez előtti elődeink.

Ne felejtkezzünk meg a másik professzionális kezelésünkről sem, a Hiemt technológiát is elhoztuk nektek egy brutál erős gép formájában.
Mikor beneveztek egy ilyen kúrára, nem csak magát a kezelést kapjátok tőlünk, hanem egy életmód tanácsadást és egy egyedileg készített összefoglaló füzetet is ami mindig kéznél lesz a hétköznapjaidban. Kiegészítjük kezelésünket még egy L-carnitin shot-tal és egy titkos praktikával amit máshol nem csinálnak. Ezeken kívül pedig folyamatos tippeket tanácsokat és támogatást is várhatsz tőlünk sikeres átalakulásod érdekében.

Harmadik szolgáltatásunk a 2021-es 4D masszázsfotelünk melybe akár minden nap lelazulhatsz 20-30-40 perc erejéig.
Egy nehéz nap utáni lazító masszázsra vagy egy túlzsúfolt napirend előtti energizáló programra bármikor beszaladhatsz. A 23 masszázsprogramunk gyógyírt jelenhet szinte bármely gondodra, legyél rendszeres vendégünk akár fix időpontokkal minden héten.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás