menu

Jó tudni...

Minden kérdésre a választ.
Szeretnénk folyamatosan elérhetővé tenni számotokra minden fontos információt, ezért igyekeztünk itt a lehető legtöbb felmerülő kérdésre választ adni.

Amennyiben szívesebben kapnál közvetlen választ, bármikor állunk rendelkezésedre; keress fel akár közösségi platformjaink valamelyikén, telefonon vagy látogass el szalonunkba egy ingyenes konzultációra!

Elektromágneses alakformálás

 • Kinek ajánlott a kezelés?

  -Aki szuper gyors eredményeket szeretne
  -Szeretne fogyni és izmot építeni egyszerre
  -Aki valamilyen alkalomra gyorsan formába szeretne lendülni
  -Akinek nincs elég ideje kedve kitartása ugyan ezen eredményekért izzadni a konditeremben
  -Aki a jelenleg leghatékonyabb eljárást keresi izomépítésben és zsírbontásban
  -Aki brazil popsit szeretne mielőbb
  -Aki javítani szeretne szétnyílt hasizomzatán
  -Aki szeretné anyagcseréjét felpörgetni

 • Ki nem vehet részt a kezelésen?

  -Terhes és szoptatós kismamák
  -Fém vagy elektronikus implantátumokkal élők (a kezelés területén)
  -Pacemakerrel, beépített defibrillátorral, neurostimulátorral és beépített gyógyszerpumpával élők
  -A kezelendő területen duzzanattal rendelkezők
  -Epilepsziások
  -Közelmúltban műtöttek
  -Lázasok
  -Latex allergiával küszködők
  -A kezelt területen gyógyulófélben lévő heggel vagy visszér gyulladással rendelkezők
  -Hasi kezelés esetén, előtte egy órán belül étkezők
  -Daganatos betegséggel küszködők

 • Valóban hatékony a kezelés?

  Ez az egyetlen olyan gép amelyről az FDA (Amerikai Gyógyszeripari Hivatal) elismeri hogy egyszerre képes az izomzat és a zsír kezelésére, és lehetővé teszi ez által a tónusosabb test felépítését.

 • Mennyi idő alatt zajlik le a kezelés?

  A kezelés 1 és 2 testrész kezelése esetén fél órát vesz igénybe, amennyiben 3-4 testrészt kell kezelni az egy óra időráfordítást igényel + kb 15 perc a megérkezésre stb.

 • Mit eredményez a kezelés?

  A kezelés 11%-os izomtónus növekedést, 16%-os izomtömeg növekedést, 19%-os zsírszövet csökkenést, 5-szörös metabolizmus gyorsulást és adott esetben 11%-os csökkenést a szétnyílt hasizomban. Összefoglalva kb 4-5 cm kerületcsökkenést, zsír jelentős csökkenését és formás idomokat az izomépítő hatásának köszönhetően.

 • Fájdalommal jár a kezelés?

  Nem, az izommunka nyilván egy intenzív érzettel társul, de fájdalom nincs jelen.

 • Mit fogok érezni a kezeléskor?

  Egy erős izommunkát, elsőre szokatlan lehet, de párperc alatt hozzászokik mindenki. Amennyiben szeretnéd kipróbálni bérlet vásárlás előtt, arra is van lehetőséged, keress fel minket egy konzultációs időpont egyeztetése ügyében.

 • Mire alkalmazhatjuk?

  Izomzat erősítésre, petyhüdt testrészek feszesítésére, térfogad csökkentésre, fenék emelésre, szétnyílt hasizom kezelésére.

 • Milyen területeket lehet kezelni?

  Has, comb, derék, fenék, kar, váll, vádli.

 • Hány kezelés ajánlott egy területre?

  2 hét alatt 4, 3 hét alatt 6 kezelés az ideális, a kívánt eredménytől függ.

 • Mennyire tartós az eredmény?

  Az eredmény valós és pont ugyan addig tart mintha keményen megdolgoztad volna hosszú időn át az izomzatodat. A kulcs itt a szinten tartás, hisz tudod, csak az az izom marad meg ami használva is van, tehát mindenkit a sportra buzdítunk és a megfelelő test karbantartásra.

 • Folytathatom a kezelést 3 hétnél tovább?

  Nem ajánlott ugyan azon a testrészen folytatni, leghamarabb 10 hét pihenés után kezdheted újra a kezelést. Amennyiben mégis szeretnéd folyamatosan látni magadon az elképesztő változásokat, arra biztatunk, hogy egy másik kritikusabb testrészed formálásával folytasd alakod tökéletesítését.

 • Mennyi időnként kezdhetek kezelés sorozatba ugyan azon a területen?

  Legalább 10-12 hetet javasoljuk pihentetni az adott területet, ennyi idő elegendő a megfelelő regenerációra és újfent igazán látványosan tudjuk tovább fejleszteni az izomzatot.

 • Több testrészemet is tudjuk kezelni egyszerre?

  Igen, a 4 karos gépünkkel egyszerre 2 területet tudunk megdolgozni. Van 2 nagyobb kezelő feje, illetve 2 kisebb. Tehát pl: has + első comb, vagy popsi + vádli és stb.

 • Van izomlázam a kezelést követően?

  Ez esetenként változó. Sokaknak van de sokaknak nincs. Ez attól is függ, milyen terhelési tervezetet állítunk össze, de elviselhetetlen izomlázról még nem számoltak be. 

 • Mennyire veszi igénybe az izomzatomat a kezelés?

  A kezelés egy súlyzós edzés 20-30%-os izomkihasználtsággal szemben 100%-osan megdolgoztatja és teljes gőzzel dolgoztatja meg a kezelt területet.

 • Nem tehet kárt a testemben a gép?

  Nem! A gép FDA minősítéssel rendelkezik, ez az a minősítés melyet ha megkap egy gép, az biztosítja a felhasználóinak, hogy teljes nyugalommal vehetik használatban ugyanis nem tud kárt tenni megfelelően képzett szakemberek által kezelve.

 • A szétnyílt hasizmot tényleg helyre tudja állítani a kezeléssorozat?

  Igen, legalább is jelentős és látványos változásokat tud eredményezni, általában 11%-os javulás várható ami már egy igen látványos eredmény.
  Viszont vannak olyan állapotok sajnos, amelyek oly mértékűek, hogy már csak műtéttel teljesen vissza állítható, de az első kezelés előtt mindenről részletesen tájékoztatjuk a vendéget és szabadon eldöntheti, hogy szeretne e belevágni a kezelésbe vagy sem.

 • Korlátoz bármit a hétköznapjaimban a kezelés?

  Nem, semmiben. A kezelés ideje alatt minden mehet a megszokottak szerint.

 • Van bármi mellékhatása a kezelésnek?

  Nincs, csak a formásabb test ;)

 • Oda kell figyelnem valamire a kezelés előtt / alatt / után?

  Arra kérnék mindenkit, hogy ne jöjjön a kezelendő területen éppen fennálló izomlázzal.
  Illetve a megfelelő folyadékfogyasztás mindig de ez idő alatt különösen fontos.

 • Miért kerül ennyibe a kezelés?

  Ez a kúra egy időben 2 folyamatot is extra hatékonyan képes a testen végbe vinni.
  Izomtömeget növel:
  Izomzatod 100%-os terhelést kap míg  egy hagyományos súlyzós edzésen maximum 20-30% terhelést tud az ember saját erőből kifejteni, az izomrostok ugyan úgy megszakadnak majd ezek helyén a gyógyulási folyamat után erősebb kötések keletkeznek így növekszik az izomrostok térfogata.
  Egy fél órás kezelés alatt 35-40.000 izom művelet történik ami kb 20.000 felülésnek/guggolásnak felel meg.
  Ha felülésenként/guggolásonként számítunk időben 3mp-et (amit lássuk be jócskán alá számoltunk) az azt jelenti hogy 60.000 mp munkát azaz 1000 perc azaz több mit 16,5 órányi izom munka erőfeszítését sűríti röpke fél órácskába. Ha ezt tovább fejtem akkor még durvább adatokat mutat: Mondjuk egy órás edző termi edzés folyamán mondjuk a hasi munkára fél órát szánva minden alkalommal, ebből levesszük a pihenőket aktívan kb 15-20 percet töltünk tényleges izom munkával, tehát 50 alkalom konditermi hasizom munkát sűrít egyetlen fél órába. Amennyiben nagyon szorgosak vagyunk és heti 3x azaz minden másnap lemegyünk a terembe, ezt a melót le is tudnánk kicsit több mint 16 hét alatt, azaz 4 hónap alatt és még mindig egyetlen fél órás kezelésről beszélünk!
  Vegyük a teljes kúrát alapul:
  A teljes kúra 3 hétig tart és 6 alkalomból áll, tehát 6x0,5 órába belesűrítünk 6x4 hónapnyi melót, tehát 3 hét alatt 2 évnyi heti 3 alkalmas fél órás izommunkát tudhatunk le.
  Természetesen most ez durván hangzik és az is, elképesztő eredményeket tud, de senkit nem akarunk azzal kecsegtetni hogy 2 év diétáját és tudatos életvitel felépítését 3 hét alatt megkaphatja, ugyan is természetesen nem pont ugyan azt az eredményt fogja kapni mintha fegyelmezetten végig csinálná a 2 évet amit az imént levezettem mivel az ennél jóval összetettebb és a szervezetnek is több ideje lenne átállni, követni a folyamatokat, viszont olyan eredményeket lehet elérni amit ez idáig más gép még sosem mutatott, de beszéljenek helyettünk az eredmények, tekintsd meg az előtte utána képeinket. ;)
  Nos, tehát ezért ilyen költséges, mivel ennyi időt és energiát spórolhatsz meg ezzel a kezeléssel.

 • Mi a kezelés menete?

  Miután felkerestél bennünket, várunk egy előzetes konzultációra, hogy minden kérdésedre választ adhassunk illetve, hogy felmérjük a kezelendő területet, amennyiben szeretnéd kipróbálni érzetre milyen a kezelés, ez alkalommal azt is megteheted néhány perc erejéig.
  Természetesen van lehetőséged már úgy érzeni hozzánk, hogy meg is kezdjük a kezelést, ez esetben is hagyunk időt ezekre a folyamatokra.
  Első kezelésed előtt lehetőséged van egy masszázsra a legújabb Komoder fotelünkben ezért érdemes legalább 20 perccel előbb érzeni, de erről természetesen tájékoztatunk mindenkit érkezés előtt.
  A kezelés megkezdésekor magadra hagyunk, hogy előkészülhess a kezelésre, szabaddá tudd tenni a kezelendő területet, majd mikor elkészültél felhelyezzük rád a kezelőfejeket és indulhat is az alakszobrászat. A nálunk eltöltött időt eltöltheted velünk beszélgetve, tv-t nézve, olvasva, relaxálva a masszázs szemüvegünk pihentető programja alatt.
  A kezelés végeztével, adunk újra pár percet, hogy rendbe hozhasd magadat, várunk a szalonban még egy italra és időpont egyeztetésre.

 • Van előkészületi / utó munka ennél a kezelésnél?

  Nincs, viszont amennyiben megteheted ajánljuk a masszázsfotelünk egy lazító programját mely segít az igénybe vett terület lelazításában.

Maradt még megválaszolatlan kérdésed?

+36

Visszahívást kérek egy órán belül

Visszahívás +36

Online foglalok időpontot

Időpontot foglalok

Kóstolj bele az Ebony érzetbe

Lazulj el a legmodernebb masszázs fotelben ami a piacon kapható, igyál egy hűsító házi limonádét vagy egy frissítő kávét különlegességeinkből, mert ez nálunk mindenkinek jár.
Látogass el hozzánk és segítünk megtalálni problémáidra a megoldást.

Szeretettel várunk, jelentkezz be online vagy telefonon.

Válassz kezelést...
Válassz területet...
+36

A kezelést megelőzően minden esetben egy személyes konzultációra van szükség; enélkül sajnos nem áll módunkban a kezelést megkezdeni, ezért jelentkezz be hozzánk mielőbb.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás