menu

HI-SCULPT Pro elektromágneses alakformálás

Fogyj, feszesedj és formálódj egyszerre a forradalmian új Hiemt technológiával 3 hét alatt.
6 kezelés után jelentős zsírveszteséggel (-19%) és látványosan tónusosabb izomzattal (+11%) zárhatod a kezelés sorozatot.
Átalakulásod magabiztosságot és káprázatos kisugárzást biztosít a hétköznapokban.

Bejelentkezés konzultációra Bejelentkezés
konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online.

Ingyenes konzultáció és próbakezelés Ingyenes konzultáció
és próbakezelés

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról és igény esetén ingyenes próbakezelést végzünk.

Kezeléssorozat megkezdése Kezeléssorozat
megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezeléssorozatodat.

Jelentkezz be ingyenes konzultációra

A konzultáción feltérképezzük a kezelendő terület állapotát, kizárunk minden olyan tényezőt amely problémát jelenthet a kezelés szempontjából, átbeszéljük az elképzeléseidet. Elmondunk mindent amit tudnod szükséges, valamint válaszolunk minden kérdésedre. Ha tartanál az erőteljes izommunka érzetétől, néhány perc erejéig ki is próbálhatod a gépet mielőtt belevágnánk a kezelés sorozatba.

Az első kezelés alkalmával megajándékozunk egy masszázs élménnyel

Fontosnak tartjuk, hogy az eljárás alapvető működési elvét minden vendégünk ismerje, ezért első érintésként röviden lejjebb olvashattok a témában.

A 7 Tesla pulzáló erőt kifejtő ultra modern Hiemt gépünk maximális izom munkát idéz elő, melynek rendkívül nagy az energiaigénye, így erős lipolízis (zsírbontás) indul be a kezelt terület izomszöveteinek közvetlen környezetében.
Az ez által fellépő magas zsírsavkoncentráció hatására a zsírsejteknél sejthalál lép fel és tartalmuk szervezetünk természetes kiválasztás útján elvezeti és kiüríti azokat.

A kezelés alkalmanként mindössze 30 percet vesz igénybe, nincs mellékhatás és garantáltan fájdalommentes.
Ez idő alatt összesen 20 000 szupermaximális izomösszehúzódást idézünk elő.

A 4 kezelőfej az extra hatékonyság jegyében egyszerre 2 területen tud dolgozni, így egy kezelés ideje alatt akár 2 testrészedet is formálhatjuk.

Visszahívást kérek egy órán belül

Ingyenes konzultáció kötelezettségmentesen!

Visszahívás +36

Nagyszerű választás mindazoknak, akik tónusosabb izomzatot szeretnének elérni, vagy rendszeres sporttal sem tudnak bizonyos testtájakon megfelelő eredményeket elérni, ezért feszesítenék és formálnák a problémás területet.

Hi-Sculpt Pro segítségével javítani tudunk a terhesség okozta szétnyílt hasizom állapotán is.

Fontos kiemelni, hogy a Hi-Sculpt Pro elektromágneses kezelés elsősorban nem fogyasztó kezelés, ugyanis a kezelés közben az izomzatot is építi. Így bár nagyobb súlyfelesleggel kevésbé lehet látványos eredményeket elérni, azonban hatékonysága ez esetben is kétségtelen; hiszen a megnövekedett izomrost állománynak köszönhetően az anyagcsere felgyorsul, így némi odafigyeléssel hosszútávon kimagasló eredményeket lehet elérni.
A kezelés sorozat mellé életmódbeli tanácsokat, étrendet és egyéb tudnivalókat is vendégeink rendelkezésére bocsátunk.

Szeretnél a gépről többet megtudni?

Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám - Hight Intensity Focused Elektromagnetic Wave – azaz HIEMT technológia, ami 7 Tesla erővel képes a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, azaz 100%-os összehúzódást előidézni, ezzel maximális terhelés alá vetni az izomrostokat minössze 30 perc alatt húszezerszer.

Tovább a gépeinkhez
HI-SCULPT Pro elektromágneses alakformáló

Online foglalok időpontot

Időpontot foglalok

Kóstolj bele az Ebony érzetbe

Lazulj el a legmodernebb masszázs fotelben ami a piacon kapható, igyál egy hűsító házi limonádét vagy egy frissítő kávét különlegességeinkből, mert ez nálunk mindenkinek jár.
Látogass el hozzánk és segítünk megtalálni problémáidra a megoldást.

Szeretettel várunk, jelentkezz be online vagy telefonon.

Válassz kezelést...
Válassz területet...
+36

A kezelést megelőzően minden esetben egy személyes konzultációra van szükség; enélkül sajnos nem áll módunkban a kezelést megkezdeni, ezért jelentkezz be hozzánk mielőbb.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás